VESTFOSSEN  MENIGHET

30 elleveåringer deltok i LysVåken-samlingen helgen 6.til 7. desember!

De sto for mange innslag i søndagens gudstjeneste: lystenning, inngangsbønn, dåpshjelpere, illustrering (foto) til prekenteksten, dans og sang!  Takk til deltakere, og ikke minst til lederne, som bidro til at dette ble en stor opplevelse!  Under noen bilder fra arrangementet:

Kjellaug Nordsjøs ikonkors smykker nå kirkerommet!

Vestfossen menighet takker Kjellaug på det hjerteligste.  Ikke noe er bedre enn at en vestfossing har smykket kirkerommet med seks vakre ikoner i alt! Vi gleder oss til du kommer til kirken vår en gang på vårparten slik at vi kan takke deg på en verdig måte!  Kjellaug fyller for øvrig 88 år i dag, den 14. november!  Menighetsrådet har sendt deg en blomsterbukett!  Vi håper du får den i din leilighet i Arvika!

50-årskonfirmanter i Vestfossen kirke, søndag 26. oktober

Hyggelig å ha dere på besøk og til hyggestund i menighets-salen etter gudstjenesten!

Håper dere også hadde det hyggelig!  Tenk, 50 år har gått siden dere ble konfirmert av prest Tord Aarskog i kapellet!

Diakoniarbeid

Kan du tenke deg å avsette litt av din tid til diakoniarbeid?  Har du tid til overs og kan tenke deg å delta i medmenneskelig omsorgsarbeid?  Ta kontakt med diakon Kurt Homme på tlf. 32 35 26 54 eller pr. mail: diakon@eiker.kirken.no eller post@vestfossenkirke.no

Vi har mange jern i ilden og trenger hjelp fra tid til annen av velvillige hender!

Høsten 2015 - valg av nytt menighetsråd

Vår nedsatte valgkomité ønsker "frivillige" kandidater til menighetsrådsvalget.  Vi har en flott kirke, et rikt ungdomsarbeid, gode ledere og byr på mange kulturelle arrangementer.  Hyggelig om DU kan tenke deg å stille til valg!  Send en mail til: post@vestfossenkirke.no

Kan også ta kontakt med Silje Talmo, Kirsti Witsø eller Arild Bogen.