Siste om trosopplæring i Vestfossen menighet!

TROSOPPLÆRING

Barneklubben (Tweensklubben) vinter 2015:

Møtedager framover: Starter opp nytt semester: Onsdag 14. januar!  Mere informasjon følger på første samling etter nyttår.

Som vanlig begynner vi kl. 17.30 og slutter 19.30.

Ungdomsklubben 14-18:

Det er planlagt klubbkvelder to ganger i måneden denne høsten.  Neste klubbkveld er tirsdag 16. desember.

Begynner kl. 16.00 og holder på til 19.00!  Martine Vannebo, Linn Margrethe Solli Hardang og Ingvild Kaarstad er lederne våre.

Menighetens juletrefest:
Søndag, 4. januar, kl. 17.00, i kirken!

Babysang i Vestfossen kirke -
(nytt semester begynner januar 2015,
kl. 10.45!
Babysang i Vestfossen kirke

FREDAG 28.MARS STARTER NY REKKE MED BABYSANG.

I flere år nå har vi hatt babysang i Vestfossen kirke.  Tiltaket passer for babyer  fra 2-3 måneder opp til 1 år.
Vi starter opp med ny rekke babysang, denne gangen blir den på TORSDAGER. Vi starter med formiddagsmat på kirketorget klokka 10:45. Når vi har spist og pratet, går vi inn i kirkerommet klokka 11:30 og synger til klokka 12:10.

Babysang er en del av trosopplæringa i menighetene våre.

Vi håper babysang vil være

• et pusterom for små og store
  • et sosialt treffsted
  • en hyggelig måte å lære sanger på
  • gi trygghet til å synge kristne sanger med barna.

Det koster 250 kr å delta, man kan også " droppe" innom, da koster det 30 kr pr gang.

Det sendes ut invitasjoner i posten til alle spebarn født august 13- mai 14. Vi sender ut til alle vi har på våre medlemslister. Får du ikke invitasjon, men ønsker å være med, er du selvsagt hjertelig velkommen.
Ta kontkat med oss på tlf 32 25 26 50,

eller e-post: ruth.irene.thorkildsen@eiker.kirken.no
Du kan også melde på via denne linken.